Η εταιρία μας

Η εταιρεία μας έχει ως βασικό στόχο την προσφορά προϊόντων με υψηλή ποιότητα και υγιεινή στους καταναλωτές.

Οι ανάγκες και ανησυχίες του καταναλωτικού κοινού αποτελούν τον οδηγό που καθορίζει τις επιλογές μας. Βασισμένοι στις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες και απαιτήσεις των καταναλωτών παράγουμε προϊόντα κορυφαίας γεύσης και ποιότητας που συνδυάζουν την παραδοσιακή με τη σύγχρονη κουζίνα.

Τα προϊόντα μας είναι χειροποίητα και δεν θυμίζουν σε τίποτα τα τυποποιημένα βιομηχανοποιημένα προϊόντα. Άλλωστε οι πελάτες μας χαρακτηριστικά λένε πως τα προϊόντα μας είναι «σαν σπιτικά»…

Στα πλαίσια της δραστηριοποίησής της, η εταιρεία μας προσφέρει άμεσα στον καταναλωτή τα προϊόντα που παράγει μέσω των πρατηρίων της αλλά και έμμεσα μέσω της τροφοδοσίας αναγνωρισμένων επιχειρήσεων εστίασης.


Η εταιρεία, μέσω της μακροχρόνιας παρουσίας της στον συγκεκριμένο κλάδο της ελληνικής αγοράς, διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον χώρο του κοτόπουλου τόσο από επιχειρηματική όσο και από τεχνολογική άποψη και είναι σε θέση να παρέχει στους πελάτες της τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να επιτευχθεί το μέγιστο αποτέλεσμα.

Σύντομο Ιστορικό της εταιρίας

Τα «Κοτόπουλα Παπαράδης» είναι μια εταιρεία που έχει ταυτίσει το όνομά της στο χώρο του κοτόπουλου με την υψηλή ποιότητα, την ασφάλεια και την εξέλιξη. Αναπτύσσει και παράγει άριστης ποιότητας προϊόντα από κρέας κοτόπουλου με ολόφρεσκο κρέας και πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας.

Η δραστηριότητά της ξεκίνησε το 2001, όταν άνοιξε το πρώτο κατάστημα & εργαστήριο στην Αλεξανδρούπολη. Σταδιακά αυξανόταν η γκάμα των προϊόντων καθώς και το ενδιαφέρον του κόσμου για νέες γεύσεις στον τομέα του κοτόπουλου.

Το 2005 ξεκινά τη λειτουργία του το δεύτερο κατάστημα στην Αλεξανδρούπολη ενώ παράλληλα αυξάνεται και το ενδιαφέρον των επαγγελματιών εστίασης για τα προϊόντα της εταιρείας.

Το 2009, ένα τρίτο κατάστημα εξυπηρετεί την ολοένα αυξανόμενη πελατεία της εταιρείας στην Αλεξανδρούπολη.

Η αυξημένη ζήτηση των προϊόντων οδηγεί στην δημιουργία νέου χώρου παρασκευής των προϊόντων. Έτσι, το εργαστήριο μεταφέρεται σε ιδιόκτητες, σύγχρονες εγκαταστάσεις στα προάστια της Αλεξανδρούπολης. Δημιουργείται σύγχρονη γραμμή παραγωγής, πλήρως εναρμονισμένη με τις αρχές ασφάλειας των τροφίμων και με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, ικανή να παράγει τις απαιτούμενες ποσότητες.  

Την ίδια χρονιά συγχωνεύεται με την εταιρεία Νατούρα Α.Ε., της ίδιας οικογενείας, η οποία έχει αναλάβει την προώθηση και διανομή των προϊόντων σε όλον τον Έβρο.